hirdetés

Kétszer mentette meg Eminem életét volt testőre. A bodyguard szerint a rappervilág rettegett producere és maffiózója, Suge Knight küldte rá a detroiti világsztárra a bérgyilkosait. Eminem mindent megúszott, de a producer börtönben ül, mert elütött egy gyalogost. 

eminemBoig Naz csaknem két évtizeden át védte az akkoriban sikerei csúcsán lévő Eminemet, akik fehér bőre és megfellebbezhetetlen népszerűsége miatt igencsak szúrta a szemét a rettegett producernek – írja a Mirror.
A testőr most először mesélt arról a két esetről, amikor három, majd másodszor vagy 50, állig felfegyverzett verőembert küldött a rapperalvilág királya a zenészre.

 

2001-ben, a Search Awardon volt az első eset, akkor jöttek ránk először Suge Knight mészárosai – mondta Big Naz. – Ott támadtak Emre, ahova a testőrök már nem kísérhették el a zenészeket. Észrevettem, hogy három, vörös pólós férfi keríti be őt a folyosón. Az utolsó pillanatban tudtam közbelépni, és kimenekíteni Emet.
A második eset szintén Miamiban történt, akkor Eminem Snoop Dogg-gal és a családdal utazott. Big Naz szerint az érkezés után egy embere figyelmeztette, hogy Suge Knight ötven fegyverest küld a koncertre, ott végeznek majd Eminemmel, így azonnal pakoltak, a rapperekre golyóálló mellényt húztak, a testőrökre pedig hamisított rendőrkitűzőt adtak, hogy gond nélkül jussanak ki a helyszínről.
Suge Knight rendőri kapcsolata miatt éveken át megúszta az akcióit, ám 2015-ben elfogyott a szerencséje. Gyilkosság vádjával állították bíróság elé, miután halálra gázolt egy férfit Kaliforniában. Az óvadék tízmillió dollár, amit nem tudott kifizetni, így a rácsok mögött várja az ítéletet.