hirdetés

10 milliárd forintnyi váltságdíjat követelnek a Forma–1 gurujától. Brazíliában elrabolták Bernie Ecclestone-nak az anyósát. A 67 éves Aparecida Schunkot a São Pauló-i otthona közelében tűnt el. Azt nem tudni, hogy fizet-e az anyósáért Ecclestone, vagy inkább rábízza az ügyet a rendőrségre.

ecclestone anyósa

Az emberrablók kapcsolatba léptek az Ecclestone családdal, és több mint 10 milliárd forintnak megfelelő váltságdíjat követeltek Bernie brazíliai feleségének az édesanyjáért cserébe. Egy brazil magazinnak nyilatkozó forrás azt állítja, hogy a támadók fontban kérik a váltságdíjat négy műanyag zsákban elhelyezve.

Brazíliában még sosem követeltek ennyi pénzt egy túszért, holott évente több száz embert rabolnak el a 200 millió lakosú országban. A 85 éves Ecclestone 2009-ben találkozott a 38 éves Fabianával a brazil nagydíjon. A Forma1 első embere a 25 éves horvát modell feleségétől vált el, hogy hozzámehessen a brazíliai hitveséhez. Fabiana nagyon közel áll édesanyjához, ez a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésekből is kiderül.

A pár most Londonban él. Ecclestone az Egyesült Királyság negyedik leggazdagabb embere, a vagyonát 3,2 milliárd fontra becsülik.