hirdetés

Nagyon sokat javult az elmúlt egy évben a Budapesti Operettszínház művészének állapota. Faragó András cukorbetegsége miatt a lábaujját is elvesztette.

faragó andrás-rtlA Budapesti Operettszínház 53 éves művésze, Faragó András az utóbbi években súlyos cukorbetegséggel küzdött. Annyira rossz volt a helyzet, hogy az egyik lábujját amputálni is kellett. Ezután életmódot váltott, rengeteget fogyott, látványosan megváltozott, ma már sokkal egészségesebbnek tűnik. És az is. A Story magazin e heti számából kiderült, a színész az odafigyelésnek köszönhetően alig egy év után elhagyhatta az inzulint

Egy ideje volt már egy seb a lábamon, ami nem akart gyógyulni, és amikor elmentem vele orvoshoz, kiderült, hogy már nem lehet rajta segíteni. Ha tudtam volna, hogy ilyen nagy a baj, azonnal orvoshoz fordulok. Azóta is, bármi furcsát meglátok a testemen, irány a doktor, még akkor is, ha csak egy új cipő törte fel a lábamat. Nem kockáztatok. Mellette pedig háromhavonta konzultálok a dietetikusommal  – árulta el a művész, aki szerencsére otthon van a konyhában, ez megkönnyítette a dolgát az életmódváltáskor. Most krumpli helyett édesburgonyát, rizs helyett pedig bulgurt használ.