hirdetés

A közkedvelt és népszerű színész elmesélte, hogy meghalt a fia. Csuja Imrét és párját csak az tartotta életben, hogy van másik két gyermekük is, akikkel foglalkozni, törődni kellett. Csuja gyermeke Gergő 14 éve hunyt el.

 

csujaMinden rendben volt a fiúval, jól tanult, sportolt, eljártak vele mindenfelé, „aztán jöttek a dühkitörések, és azt hittük, mindez életkori sajátosság. Ma már tudom, hogy nem, de már késő. Ha egy szülő észreveszi a gyerekén, hogy megváltozott, vigye el orvoshoz – tanácsolja Csuja Imre színművész.

Egy beszélgetésükkor a fiúk elárulta nekik, nem akar élni. Csuja és felesége gyanútlan volt, nem tudták hova forduljanak, végül egy nevelési tanácsadót kerestek fel, ahelyett, hogy pszichiáterhez mentek volna. A nevelési tanácsadóból ugyan beutalták a pszichiátriára, de ő azt már nem várta meg Gergő.

Gergőnek van két kisebb testvére is, ami „feldolgozhatóbbá” teszi a tragédiát, ők ugyanis szüleiknek azt mondják, „csodálatos gyerekkoruk volt”. Ráadásul míg ott van a két gyerek, összeomlani sem lehet, mondta a színész.

Persze iszonyú ürességet hagyott maga után a fiú halála, mai napig nem tudta feldolgozni Csuja Imre.

11 éve ordítok magamban, nincs annál borzalmasabb, amikor egy szülő eltemeti a gyermekét. –mondta a színművész.