hirdetés

Luca di Montezemolo, a Ferrari volt elnöke az olasz sajtónak úgy nyilatkozott, sajnos nem jó híreket kapott Schumacherről. Egykori kedvenc versenyzője ugyanis nincs jól. A hétszeres világbajnok menedzsere nem kívánta kommentálni a Ferrari exvezérének nyilatkozatát.  

Ferrari Schumacherre

Az olasz szakember nem fejtette ki, hogy pontosan milyen információi vannak a hétszeres világbajnok állapotával kapcsolatban, csak annyit mondott nincsenek jó hírei.

Furcsa az élet. Ő egy fantasztikus versenyző volt, és csak egyetlen balesete volt a Ferrarival 1999-ben  – mondta Luca di Montezemolo.

A Sky Sports megkereste Schumacher menedzserét, Sabine Kehmet, hogy reagáljon Montezemolo szavaira, ő azonban nem kívánta kommentálni az olasz nyilatkozatát. A család továbbra sem ad ki információt a legendás versenyző állapotával kapcsolatban, legutóbbi közleményük tavaly májusban jelent meg, azóta nem kaptunk hivatalos információt Schumacherről.

Legutóbb Jean Todt, a család barátja és az FIA elnöke nyilatkozott a bajnokról, ő azt mondta, hogy Michael továbbra is harcol.

A hozzátartozók nagyon kevés embert engednek be a házukba, így minden megjelenő információt fenntartással kell kezelni – folyamatosan ezt hangsúlyozza Kehm is, aki a pletykákat nem kommentálja vagy tagadja. Erre volt szükség decemberben is, amikor egy német bulvárlap azt írta, Schumacher megtette első lépéseit a baleset óta.

Mint ismeretes, a Forma–1-es legenda egy síbaleset során szenvedett olyan fejsérülést, hogy műteni kellett, hogy életben maradhasson, de sérülései maradandó agykárosodást okoztak, és kómában van azóta is.