hirdetés

Az SOS gyermekfalun és annak kis lurkóin segítettek közösen az élsportolók és a művészek, önzetlenül, tiszta szívvel. Közel fél tucat NB1-es sportklub, és celeb együtt tekertek a  400  örökbefogadott és hányatott sorsú gyermek megsegítésére.  Lassan pedig örülhet mindenki, mert  már közel 600 ezer forintot kerékpároztak össze az Aréna Plázában a hírességek.

 

sos-mindnenki2Az SOS Gyermekfalu gyermekeiért rendezett közös tekerésben részt vett az NB I-es Újpest FC utánpótlás akadémiája , az NBI-es és jelenleg dobogón álló  Veszprém Futsal csapata, a közismert férfi Körmend-Egis kosárcsapata, a női kaposvári röplabda csapat az MCM Diamant tagjai és vezetősége. De nyeregbe szállt egy pohár presszó kávé után a magyar női röplabda válogatott kapitánya Jan de Brandt is, aki, ha nem is ment sprinter világcsúcsot, örömmel tekert az ismert futballistával és mesteredzővel Mészőly Gézával közösen. A nagy SOS tekerést azonban a  Zeus olasz sportmárka régiós vezetősége és a Kistext Utánpótlás Akadémia tagjai kezdték el, majd adták át a kormányt kiváló művészeinknek.

Hiába a sportolók adták a ritmust.

A Turay Ida Színház társulatát Détár Enikő és Fehér Adrienn képviselte, akik közösen tekertek Kökény Tamással az ismert nagybőgős virtuózzal. De itt volt Kucsera Gábor olimpiai bajnokunk, és a kismama modell Kulcsár Edina is , aki nem egyedül jött, elkísérte anyut a babája is.

De tekert a kétszeres európa bajnok legendás pólós Dr.Tóth Frank is. Sőt Bencsik Emerencia, és  Opitz Barbi is nyeregbe pattant.

A közös jótékony tekerés jól sikerült éd, ha valakit esetleg kihagytuk akkor sorry de folytatjuk az SOS közös tekerés történetét és ott pótoljuk az esetleges elmaradásokat.