hirdetés

A híres popdíva keményen küzd azért, hogy férje életben maradjon. A fellépéseit s lemondó Celine Dion megrázóan őszinte interjút adott az ABC csatorna Good Morning America című műsorában, ahol elmondta egy csövön keresztül eteti a rákkal küzdő férjét.

Celine Dion

A 46 éves énekesnő a könnyeit sem bírta visszatartani, amikor imádott párjáról mesélt – férje, René Angélil ugyanis torokrákkal küzd. Celine Dion a súlyos betegség miatt úgy döntött felhagy a sztár élettel, az énekléssel és minden egyes percét gyermekei apjával tölti.

Nem tud enni, így egy csövön át kell etetnem, van egy etetőcsöve, és azon keresztül kap ételt naponta háromszor – mesélte el a sztár az interjút készítő Deborah Roberts-nek.

 

Celine Dion és a nála 27 évvel idősebb producer 1994-ben házasodtak össze, de akkor már 14 éve ismerték egymást. Három közös fiuk van, René Charles, valamint az ikrek, Eddy és Nelson, akik négy évesek. Bár Angelil súlyos beteg, az énekesnő elmondta, hogy az életet választották és mindent megtesznek a gyógyulás érdekében. Celine Dion egyébként odaadóan ápolja férjét, tavaly meghatározatlan időre visszavonult, hogy mellette lehessen, miután kiderült, kiújult a rákja. A férfit először 1999-ben diagnosztizálták torokrákkal, Celine Dion akkor is úgy döntött, hogy a karrierjét sutba dobja, csak hogy ápolhassa szerelmét.