hirdetés

Januártól a Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár főz a budai Várban található karmelita kolostorban, miután közös megegyezéssel megszüntette a szerződését a híres étterem, a Gundel és a Miniszterelnökség. Kiderült Orbán miniszterelnöknek előkóstolója is van biztos, ami biztos.

 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ megerősítette, hogy kik üzemeltetik a Gundel helyett a menzát a karmelitában.

A magyaros ízeket kedvelő miniszterelnök, Orbán Viktor is rendszeresen fogyaszthat a konyhán készülő ételekből. Úgy tudni, a Miniszterelnökségen mindenki elégedett a menüvel.

A miniszterelnöknek mint kiderült van előkóstolója is, mint régen volt az uralkodóknak, és királyoknak. Orbán Viktornak előkóstolója leginkább csak hivatalos programok helyszínein lép akcióba. Ilyen esetekben a Terrorelhárítási Központ csapatának élelmiszer-biztonsági szakemberei az ételek beszerzését és elkészítését is ellenőrzik.

Az Esti Újság úgy tudja, hogy szerencsére eddig semmi gyanúsat nem szúrtak ki a miniszterelnöki előkóstolók a hosszú évek alatt.

Az Esti Újság úgy tudja a PArlament és a Fehér Ház gasztro beszállítója is más lett, amely vállalkozás erős kormányközeli cég.

(ajtai)