hirdetés

Itthon is megy a közösségi oldalas profillal való zsarolás. Nemrég Békefi Viktóriának törték törték fel a Facebook-oldalát ismeretlenek, majd megfenyegették, és pénzt követeltek tőle.

 

A Sztárban sztár leszek énekesnője Békefi Viki az Instagram-oldalán fakadt ki, miután kiderült, hogy megpróbálták megzsarolni.

Az egyik kormányhoz közeli bulvárlap szúrta ki, hogy az énekesnőnek nemrég ellopták a Facebook-profilját, majd az elkövetők fenyegetőzve, erőszakosan akartak pénzt kicsikarni a közösségi média-oldalért cserébe. Erről a 24 órán keresztül látható Instagram-sztorijában számolt be egy kép kíséretében.

„Először ellopják a Facebok profilomat, aztán majdnem az Instámat… Most meg a pénzemet próbálták kicsalni a MarketPlacen-, meg fenyegetőztek….Hol élünk?” – írta az énekes.

Az oldalát egyelőre nem sikerült visszaszereznie, az Instagram-oldalán viszont előbb tudta kizárni a tolvajokat, mint hogy be tudtak volna jutni a profiljába. A Facebook-oldala most profilkép és tartalom nélkül árválkodik 10 ezer követővel.

 

( Balu )