hirdetés

Brutális ítéletet kapott az a férfi, aki a Fideszhez közel álló századvéges vezérhelyettest, aki egyben a 888.hu főszerkesztője is, tenyérrel nyakon ütötte. Az 57 éves férfi, aki G. Fodort nyakon suhintotta, 6 évet kapott garázdaság és becsületsértés vétsége miatt. Hát ez nemcsak elrettentő ítélet, de el is gondolkodtató verdikt.

gfodorgaborA Fővárosi Főügyészség tájékoztatása szerint a bíróság hat év fogházbüntetést szabott ki gyorsított eljárásban, amelynek végrehajtását két évre felfüggesztették.
Az ügyészség részleteket is közölt az esetről. E szerint az 57 éves férfi egy III. kerületi bevásárlóközpont parkolójában vette észre az internetes portál főszerkesztőjét, aki egy kolléganőjével együtt a munkahelyére tartott. Utánuk eredt, és – a közleményben nem névvel említett – G. Fodort egy, a hozzá kapcsolható internetes oldalon korábban megjelent cikk miatt trágár szavakkal illette, majd hátulról tenyérrel fejen ütötte.

A sértett ekkor közölte a támadóval, hogy fel fogja jelenteni a rendőrségen, aki ennek ellenére a szitkozódást tovább folytatta, majd még egyszer hátulról, tenyérrel fejen ütötte, illetve egy alkalommal leköpte a sértettet – írják.

A férfi egyebek mellett azt nyilatkozta korábban a Magyar Nemzetnek, hogy ha tényleg megverte volna G. Fodort, kiskanállal szedik össze.