hirdetés

Rossz hírünk van sajnos a pasiknak. Az ismert top modell Cara Delevigne ugyanis nem titkolózik tovább , nem bújkál és lerántja a leplet,  hogy ő bizony a nőket szereti. Igaz csak egy dobogtatja meg mindig igazából a szívét, aki nem más mint poposztár St.Vincent.

cara delevingne

A csodás top modell leszbiukus, amit nem titkol tovább, sőt őszintén beszél kapcsolatáról, ami nem új milliomos hóbort a részéről.

Azt hiszem, azért is érzem magam csodálatosan mostanában, mert szerelmes vagyok a barátnőmbe. Én is csodálkozom azon, hogy így beszélek erről. Sokáig tartott, amíg ezt el tudtam fogadni legbelül, de miután 20 éves koromban beleszerettem egy lányba, rájöttem, hogy el kell fogadnom és kész. Érdekes, hogy erotikus álmaim eközben csak férfiakkal vannak. Például volt egy néhány napja, álmomban odamentem egy sráchoz egy kisbuszban, és ott volt egy rakás barátja, de én mégis rávetettem magam. -mondta Cara Delevigne, a Vogue magazinnak adott interjújában.

A sztár azt is elmesélte, hogy ugyan még nem szokta meg teljesen, de örül, hogy a modellkedést újabban sikeresen színészkedésre cserélhette.