hirdetés

A család közleményében az áll, hogy a zenész már hosszabb ideje józanul élt, de halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt. Mosley 57 éves volt.

mosleyTragikus hirtelenséggel, 57 éves korában elhunyt Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontembere, aki Mike Patton elődjeként a banda első két albumán énekelt, az 1985-ös We Care A Lot és az 1987-es Introduce Yourself lemezeken. A család közleményében az áll, hogy Chuck Mosley már hosszabb ideje józanul élt, de halálának oka a függőségével kapcsolatos betegsége volt.

Azért hozzuk nyilvánosságra eltávozásának okát, hogy figyelmeztetésül szolgáljon mindenki másnak, aki harcol saját józanságáért. Gyászolja Pip Logan, aki hosszú ideje élettársa volt, két lánya, Erica és Sophie, és unokája, Wolfgang Logan Mosley.- írta a gyászoló család

Noha a Faith No More áttörése már Mosley 1988-as távozása után következett be a The Real Thing albummal, az énekesnek nagy szerepe volt abban, hogy a csapat underground szenzációvá vált a 80-as évek második felében. A Hammerworld szerint amikor 2016-ban új kiadást kapott a We Care A Lot album, a Faith No More régi felállása két koncertet is adott Kaliforniában Chuck Mosley And Friends néven.