hirdetés

Elhunyt a szexi magyar modell. Tragikus hírtelenséggel ment el Amina Malakonára, akire mindenki melegszívű lányként emlékszik, ismerőseit sokkolta a halálhíre.
aminaA hazai és amerikai Playboy címoldalán többször is szerepelt Amina Malakona halálhíre barátait és ismerőseit sokként érte. Mindenki melegszívű lányként emlékszik rá.

Három éve sminkeltem őt – kezdte Nyúl Alexandra. – Közeli barátság ugyan nem fűzött hozzá, de nagyon kedves, aranyos, barátságos lányként ismertem meg – árulta el a sminkes.

Jó viszonyban voltunk, nagyon megrendített a halála! – mondta Kustánczi Lia modell és lemezlovas.
Amina fájdalmai 2011 tájékán jelentkeztek, akkor még bizakodó volt.

A lábamban már lassan több mint két éve visszatérő izomgyulladás rosszabbodott, ezért Amerikában kerestünk egy specialistát, akinek a módszere, úgy néz ki, végre hatásosnak bizonyul – mesélte még 2013-ban Amina, akit akkor Arnold Schwarzenegger legjobb barátja, Franco Columbu csontkovács kezelt.

Fájdalmai azonban elviselhetetlenné váltak. 2014-ben kiderült: rossz¬indulatú daganattal küzd.

Az operáció után magatehetetlen voltam: másfél hónapig mankóztam, újra meg kellett tanulnom járni. Kizártam a külvilágot, átértékeltem az életem. Miután az utolsó CT-leleteim is negatívak lettek, visszatért az életkedvem, sportolni kezdtem – mondta 2014-ben.

Kálváriája azonban folytatódott: az elmúlt 3 évben felbomlott az eljegyzése egykori pornósztár kedvesével. A Blikk szerint azóta újra rátalált a szerelem, de nem sokáig élvezhette a boldogságot: daganata váratlanul kiújult.

Instagramján szeptember óta nem hallatott magáról, akkor az utolsó képet Mia nevű 9 hónapos kiskutyájáról posztolta.