hirdetés

A legendás tévés King 25 éven keresztül vezette a CNN-en a “Larry King Live” című sikerműsorát. A műsorvezetőt a koronavírus vitte el. Persze King utolsó évei szomorúra sikeredtek gyermekei hirtelen halála miatt.

 

Életének 87. évében meghalt Larry King, legendás televíziós műsorvezető – jelentették be hivatalos Twitter-oldalán.

A televíziós újságíró koronavírus miatt december vége óta a Los Angeles-i a Cedars Sinai egészségügyi központban feküdt. A látogatásra vonatkozó protokoll miatt a gyerekei sem látogathatták a 87 éves, legendás tévést.

King többek között 25 éven keresztül vezette a CNN-en a “Larry King Live” című műsorát, amelyben elnökjelölteket, hírességeket, filmsztárokat, sportolókat, de hétköznapi embereket is meginterjúvolt. 2010-ben ment nyugdíjba, a műsorának több mint 6000 epizódjának leforgatása után.

Kingnek nem csak koronavírus-fertőzéssel küzdött, számos egészségügyi problémája volt: többek között cukorbeteg, többször volt színinfarktusa is az elmúlt években és a szívét is műtötték, a tüdőrákból azonban szerencsésen felépült.

Tavaly egyébként a legendás tévés két felnőtt gyermeke is elhunyt, néhány héten belül: a 65 éves Andy szívrohamban, 52 éves lánya, Chaia pedig tüdőrák miatt.

(ajtai)