hirdetés

Körözi a rendőrség a népszerű magyar Youtube- és közösségimédia-sztárt. Bish Bharbie, azaz Kiss Lili ellen elfogatóparancsot adtak ki drog-ügy miatt.

 

Bish Bharbie, azaz Kiss Lili – születési nevén Kiss József Viktor – YouTube-videóit több százezren is megnézték már, feliratkozói száma pedig a 120 ezret is átlépte. Közösségimédia-oldalán is gyakran aktív volt, míg a police.hu közleménye szerint el nem kezdték körözni kábítószer-birtoklás miatt. A Youtube-sztár, aki a mai napig nyíltan vállalja, hogy transznemű, és önmagát Lilinek hívja, több műtéti beavatkozáson is átesett már.

Rajongói bepillantást nyerhettek élete nehezebb szakaszaiba is, ugyanis kemény múltja miatt a huszonéves lánynak sok megpróbáltatással kellett szembenéznie. Elmesélte egyik videójában azt is, hogy az apja többször járt már börtönben.

A mai nappal a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene. Egyesek szerint az Instagram-oldalán már látszott az elmúlt hetekben, hogy beállva tesz közzé különböző tartalmakat. Azonban aligha emiatt lett drog-ügye.

( Horváth Szabolcs)