hirdetés

Elakarták rabolni Emma Watsont a takarítók és egy taxis. A terv szerint pedig dollár milliókat kértek volna az emberrabló gengszterek és váltságdíjként a hollywoodi színésznőért cserébe. A balek emberrablók végül azon buktak le, hogy anyanyelvükön egyeztették a vészes tervet, amit más is értett.

emma wattson

Nem sokon múlott, hogy Emma Watson szörnyű összeesküvés áldozatává váljon és emberrablók kezébe kerüljön. Kiderült ugyanis, hogy A Szépség és a Szörnyeteg forgatásán dolgozó két takarító a stáb szállításáért felelős taxitársaság egyik alkalmazottjával szövetkezve el akarta rabolni a színésznőt, és arra készültek, hogy milliókat kérjenek váltságdíjként. Ám egy szerencsés véletlennek köszönhetően lebuktak, így nem történt meg a baj.

A két takarító ugyanis egy taxi hátsó ülésén beszélgetett a tervről – külföldiek voltak, így úgy hitték, saját nyelvükön gond nélkül megtárgyalhatják a részleteket. Pechükre – vagy inkább hála az égnek – azonban a sofőr is bevándorló volt, így minden szavukat értette, és azonnal jelezte a főnökségnek, mit hallott.

A színésznő mellé másnap azonnal testőröket rendeltek: vigyáztak rá a trailerében, a forgatási szünetekben, és a szállodába is ők kísérték vissza.

Emmának egyébként nem ez az első esete, hogy forgatás közben kerül veszélybe: még 2011-ben egy elvakult rajongója a Noé forgatására tört be, de szerencsére neki sem sikerült a színésznő közelébe férkőznie.