hirdetés

Kihinné, hogy Hollywood sztárja sokszor éhezett és segélyekből éltek a családjával. Scarlett Johansson nem gazdag családból származik de éppen ezért megbecsül mindent, amit csak  elért. A neves színésznő így érthető, hogy a rászoruló gyermekeken próbál meg segíteni. 

 johnasson

A sztár családja annyira szegény volt, hogy rengetegszer éheztek. Scarlett Johansson, aki mellesleg mostanában igen jól néz ki, elmesélte, hogy milyen komoly problémái voltak a családjának amikor fiatalabb volt. A sztár bevallotta, hogy sokszor segélyek kellettek, pontosabban szervezetek által osztott étel, hogy valahogyan kibírják. A Bosszúállók: Ultron korána színésznője most már saját idejét áldozza arra, hogy a hasonló helyzetben lévő embereknek segítsen. Azt is fontosnak tartja, hogy minél többek szembesüljenek az ilyen gondokkal, ezért kampányokban is részt vesz.

A családom korábban úgy élt, hogy segítségre volt szüksége másoktól, akik élelemmel láttak el bennünket. A gyermekéhezés Amerikában egy komoly probléma, amivel nem foglalkoznak eleget, de amit meg lehet oldani, ha összefogunk. 16 millió gyerek küzd az éhezéssel napjaink Amerikájában. Ez az ötből egy gyereket, szomszédot, ismerőst érint, aki bizony nem tudják előre, hogy aznap lesz-e vacsorájuk. Eközben itt több milliárd fontnyi étel megy a kukába évente. Együtt véget vethetünk az éhezésnek. – nyilatkozta Scarlett Johansson.

A 30 éves sztár, akinek egy hét hónapos kislánya van, már korábban elmesélte, hogy a manhattani lakásban, ahol a szüleivel élt, sok anyagi problémájuk volt.

( Fotó: northphoto )