hirdetés

Egyre gazdagabb Notár
2014-07-21 19:14

A mulatós zene koronázatlan királynője duplázott: tavaly júliusban több mint kétmillió forintot zsebelt be a haknikból, idén pedig már ennek a kétszeresét. Nem mellesleg egy év alatt a facebookos rajongói táborát is felduzzasztotta az énekesnő, ma már 300 ezren követik őt, és a videomegosztókon is milliós nézettségekkel dübörögnek klipjei.

notár mary

Az aranytorkú énekesnő népszerűsége pályatársaival ellentétben nemhogy csökken, évről évre egyre csak nő. Olyannyira, hogy az aprócska sztár szinte alig tudja fejben tartani, hogy a következő nap éppen hova kell mennie. A zenészek esetében a nyár a leghúzósabb, így van ez valamennyire Marynél is, noha őt egész évben szinte szétszedik a rajongók.
Tavaly 11 fellépése volt júliusban, és mint azt akkor megírtuk, ezzel 2,1 millió forintot keresett úgy, hogy Mary egy-egy nagyobb szabású, élő zenekaros, 40 perces fellépésért 180 ezer forintot kapott, a félplaybackes buliért pedig 150 ezer forint járt neki. Idén ebben hónapban a fellépések száma húszra nőtt, ami azt jelenti, hogy legalább 4 millió forintra nőtt Mary bevétele, igaz, az énekesnő jótékonysági felkéréseknek is eleget tesz, mert fontos számára a segítségnyújtás.

– Azért dolgozunk, hogy megmutassuk, nem szabad általánosítani a romákkal kapcsolatban. Éjt nappallá téve dolgozunk, Maryvel karöltve mi írjuk a szövegeket, szerezzük a dalokat, és intézzük a videoklipeket. A minőség az elsődleges irányelvünk, a számok pedig azt mutatják, hogy jó úton haladunk. Büszke vagyok az eredményeinkre. Mary ennek ellenére nem kérkedik a sikereivel, a világ egyik legszerényebb embere – vélte Nótár Mary menedzsere.