hirdetés

Naomi Watts 11 év együttélés után szakít gyermekei apjával, Liev Schreiberrel. Semmi sem utalt arra, hogy gondok lennének a színészpár között, a nyilvános rendezvényeken sorra együtt jelent meg a harmonikusnak tűnő család.

naomi-watts-liev-schreiber-familyNaomi Watts és Liev Schreiber bejelentette, hogy 11 évi együttélés után elválnak útjaik. A sztárpár hétfőn egy közleményben úgy fogalmazott: „a család szempontjából a továbbiakban jobb, ha mint pár különválunk”.

A 47 éves ausztrál színésznőnek és az egy évvel idősebb Schreibernek két közös gyermeke van. Mint írták, „szeretetben, egymást megbecsülve, barátságban” szeretnék felnevelni két kisfiukat. A médiától a magánéletük tiszteletben tartását kérték a gyermekek érdekében.

A kétszer is Oscar-díjra jelölt Watts és a Ray Donovan sztárja, Schreiber 2005 óta élnek együtt, de nem házasodtak össze. Watts korábban a fiatalon elhunyt ausztrál színésszel, Heath Ledgerrel járt.

Watts és Schreiber hamarosan együtt láthatók a filmvásznon a The Bleeder című bokszolós drámában. A színész októbertől a Broadwayn is fellép a Veszedelmes viszonyok című darabban.