hirdetés

David Gest zenei producer májusban töltötte volna be 63. életévét. Halálának okáról egyelőre nincs hír, a hatósági vizsgálatok még tartanak.

David GestImad Handi, Gest barátja megerősítette a férfi halálhírét. Nemcsak óriási tehetség és jó barát volt, hanem a szórakoztatóipar egyik ikonja – mondta.

A londoni rendőrség közölte, hogy a Canary Warf negyedben lévő Four Seasons szállodába kedd reggel kihívták a rendőröket egy hatvanas éveiben lévő férfi rejtélyes halála miatt. Elvégzik az orvosszakértői vizsgálatot, hogy megállapítsák a halál okát. Gyanús körülmények azonban nem merültek fel az elhalálozással kapcsolatban – tették hozzá.

Gest és Minelli 2002-ben kötött házasságot, egy év múlva azonban különváltak, Gest azzal vádolta feleségét, hogy verte őt. Hosszas jogi csatározások után 2007-ben váltak el.

A producer Michael Jackson barátja maradt, és 2011-ben elkészítette a Michael Jackson: The Life of an Icon című dokumentumfilmet. Gest később Nagy-Britanniában részt vett a Celebrity Big Brother valóságshow-ban.

Idén nyáron a David Gest is Not Dead, But Alive with Soul című musical show-val turnézott volna Nagy-Britanniában.