hirdetés

Az ismert és közkedvelt hegedűművész, Edvin Marton Gyömrőn járt kedvesével, és közösen elhelyezték a szerelmüket jelképező lakatot a szerelmesek lakatfalán. A romantika városának is nevezett nyugodt, békés Pest megyei település pedig nagyon megtetszett a magyar zenésznek és párjának.

edvin marton gyömrőn

Már évek óta Gyömrő  a romantika fővárosa. A majd húszezres településen így van szerelmesek lakatfala és a szerelmesek padja is, amelyet kedvesével váratlanul meglátogatott a híres magyar hegedűvirtuóz, Edvin Marton is. Sőt elhelyezte a közös kis lakatjukat a boldog pár a gyömrői híres nevezetes szerelmesek lakatfalán. Szemfüles olvasóriporterünk pedig le is kapta a celebpárt, ahogy épp igyekeznek el, egy drónnal a fejük felett, feltűnés nélkül a romantikus helyről.

Gyömrőn idén június 24-én lesz a Romantika Ünnepe, a gyömrői kastély kertjében. Ilyenkor a városban található éttermek, bárok, szórakozóhelyek, szálláshelyek mindegyike erre az alkalomra szóló egyedi ajánlatokkal, programokkal csábítja a szerelmespárokat és a romantikát kedvelőket. Az esemény fénypontja pedig évről évre ugyanaz. A csoportos házasságkötés. Azok a párok, akik erre az alkalomra bejelentkeznek a frigyre a gyömrői anyakönyvi hivatalhoz, a hivatalos eljárás költségeire és a pezsgős koccintásra a város vendégei lesznek.

Amennyiben romantikára vágytok vagy csupán „dúl a láv”, esetleg házasságkötés jár a fejetekben, irány a Romantika Ünnepe! Még több romantikáért.

(Szerző: Cs. T.)