hirdetés

Dzsudzsi mehet a Lambroghinijével Berlinbe ? Napokon belül aláírhat a Herthához a magyar válogatott csapatkapitánya és középpályás, aki szombaton a Dinamo Moszkva színeiben már nem is lépett pályára. Az ügyletről az elvi megállapodás már létrejött, napokon belül megtörténhet a szerződéskötés – adta hírül a Nemzeti Sport.

dzsudzsák lambo

A Hertha kivásárolja Dzsudzsák Balázst a Dinamo Moszkvától, az elvi megállapodás már létre is jött az ügyletről – értesült a Nemzeti Sport. A 28 éves magyar válogatott középpályás napokon belül hivatalosan is aláírhat a német csapathoz, amely május végén szerződtette Dárdai Pált a magyar válogatott ma már lemondott szövetségi kapitányát a Hertha nagy csapatának a vezetésére.  Dárdai már korábban is kifejezte, hogy szívesen látná a Bundesliga-beli csapatban Dzsudzsákot, a válogatott csapatkapitányát, ahogy Dzsudzsák is elárulta, hogy örömmel követné Dárdait Berlinbe.

A Dinamo Moszkva szombati bajnoki mérkőzésén Dzsudzsák nem lépett pályára, pedig alapember a csapatban. A lap szerint lehetséges, hogy ez már a készülő átigazolás miatt történt így. Korábban arról volt szó, hogy a Hertha anyagi okokból nem tudja megvásárolni a magyar játékost, de az új főszponzor miatt ez a helyzet megváltozhatott.