hirdetés

Kettős vereséggel kikapott a Fradi az Európa Ligában és így búcsut inthettek a nemzetközi szereplésnek. Thomas Doll csapat nem teljesített jól, sőt pocsékul teljesítettek a zöld-fehérek Szarajevóban. Az ügy pikantériája, hogy pár száz Fradi szurkolót, akik időt s pénzt nem sajnálva elindultak Macedóniába, simán  haza zavartak őket annak ellenére, hogy volt jegyük.

zeljeznicar fradi

 

Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője a Zeljeznicar elleni EL-búcsút követően a támadóit hibáztatta, és minden Fradi-drukkertől elnézést kért a szégyenteljes produkció miatt.

A Fradi összesítésben 3-0-ás vereséget szenvedett az eredetileg gyengébbnek gondolt bosnyák csapattól.

Először is szeretnék gratulálni a Zeljeznicar-nak a továbbjutáshoz. Nagyon csalódott vagyok, két meccsen nem tudtunk gólt lőni, pedig most is a miénk volt az első helyzet. A támadóink nem küzdöttek tiszta szívvel, középen és hátul nem volt annyi gondunk, de ez a teljesítmény nagyon kevés az Európa Ligához. Az ellenfél a helyzeteit berúgta, mi pedig ilyen játékkal nem érdemeltünk továbbjutást. A mai szégyenteljes játék miatt elnézést kérünk minden Ferencváros szurkolótól – közölte Doll mester.

Hogy a Fradi szurkolókat miért zavarták haza Magyarországra holott volt érvényes jegyük nem tudni. Az UEFA állítólag nem kért ilyet a macedón hatóságoktól, hisz a fradi szurkolóknak volt érvényes jegyük. Az tény kérdése, hogy a fradi ultrái levélben kérték a Fradi vezetését arra, hogy engedélyezzék nekik a szarajevói meccsre való bejutást és biztosítsanak jegyeket nekik, de ettől a klub illetékesei elhatárolódtak. Ismeretes a Fradi ultrái és a klub vezetése nincs túl jóban mostanság amiatt a fránya vénaszkenner miatt.

( foto: fradimob.hu )