hirdetés

Állítólag droggal kapcsolták le a valóságshow-szereplőt. Az 51-es főúton hajtott épp Érsekcsanád és Baja között autójával VV Aurélió, amikor egy közúti ellenőrzés során lebukott. A tévést nem vették őrizetbe, és akár egy ejnye-bejnyével is megúszhatja a kalandot.

aurélió

Egy sima közúti ellenőrzés okozta a volt villalakó vesztét. Mivel zavart volt a viselkedése, okmányainak ellenőrzése után kiszállították az autójából, és megkérték a rendőrök, hogy pakolja ki a zsebeit. Az autót is átkutatták, és egy tárolórekeszbe rejtve drogot találtak.

A VV-sztárnál házkutatást is tartottak  a nyomozók, ott is találtak kábítószergyanús anyagokat, egy önzáros zacskóban fehér port és három másik zacskóban zöld növényi származékot. A tévés sztár ellen kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség.

Hogy miért nem vették őrizetbe a tévést, nem tudni, feltehetőleg azért, mert minimális mennyiséget találtak nála. Nagy büntetésre sem kell számítania, mert ha azt vallja, hogy fogyasztó, akkor egy ejnye-bejnyével és egy elvonóval megúszhatja majd az eljárást.