hirdetés

Vádat emeltek Jackie Chan hongkongi filmsztár fia ellen kábítószerrel való visszaélés miatt, és azért is, mert megengedte másoknak, hogy otthonában drogozzanak.

Jackie and Jaycee Chant

Ha a bíróság bűnösnek találja, akár három év börtönbüntetésre is ítélhetik a színész és énekes Jaycee Chant. A vádemelés hírét az egyik pekingi kerületi ügyészség jelentette be.

A 32 éves Jaycee Chant több más hírességgel együtt vették őrizetbe a nyár folyamán, amikor a hatóságok látványos kábítószer- és prostitúcióellenes akciókat hajtottak végre.

Jaycee letartóztatása nagyon kínos apja számára, mert Jackie Chant Peking “drogellenes nagykövetté” nevezte ki 2009-ben.

Jackie Chan fiát Ko Kai tajvani filmsztárral együtt állították elő augusztusban Jaycee Chan lakásán, ahol mindkettőjük drogtesztje pozitív lett, s ahol a rendőrség 100 gramm marihuanát talált. A tajvani színészt két hét után elengedték, a súlyosabb bűncselekménnyel vádolt Chan azonban azóta is vizsgálati fogságban van.

Jaycee Chan soha nem tagadta, hogy kábítószert fogyasztott, apja pedig nyilvánosan bocsánatot kért a történtekért. Az ügyészség közleményéből nem derül ki, hogy mikor állítják bíróság elé a hongkongi kungfufilmek sztárjának fiát.