hirdetés

Az idősödő szívtipró éveken át küzdött a szörnyű betegséggel, voltak napok, mikor úgy látszott, nem is fogja túlélni. A felesége, Catherine Zeta-Jones mindvégig támogatta, pedig tudta, férje szabados élete vezetett a súlyos állapothoz. A legújabb képek bizonyítják, hogy Michael jobban van, mint valaha!

douglas michaelAz Oscar-díjas színész éveken át harcolt a torokrákkal, ami mohó szexuális étvágya miatt jelentkezett valószínűleg. 2010-ben egy rutinvizsgálat során diagnosztizálták, és az is kétséges volt, hogy életben marad. Gyönyörű felesége ahelyett, hogy feldühödött volna (hiszen kiderültek Michael afférjai), inkább a férje mellé állt, és együtt küzdöttek a betegséggel. Még a tavalyi évben is azt írták a bulvárlapok, hogy Michael és Catherine azért járja be a világot, mert nem sok van már a férfinek hátra. Erre azonban most rácáfolnak.

Indiában jártak, és a Taj Mahal előtt készült családi fotót meg is osztották a követőikkel. A gyerekek hatalmasat nőttek, Dylan 17, Carys 14 éves. Ki hinné, hogy édesapjuk meg már 73! Remekül néz ki a színész, és látszik, hogy egészséges. Szerencsére jó géneket örökölt.

Ez a kép is idén készült, Michael szüleivel. Kirk Douglas már 101 éves, és még friss. Habár gondozónője van, remekül közlekedik egyedül is. A sztárnak tehát nagy esélye van a hosszú, boldog és egészséges életre. Legyen így, és remélem, hamarosan a filmvászonra is visszatér!