hirdetés

Dopeman ismét segít
2022-05-28 11:51

Dopeman ismét jó ügy mellé állt. A rapper fontosnak tartja, hogy ismert emberként felhívja a figyelmet a nélkülözők, nehéz helyzetbe került emberek, családok megsegítésére.

 

A nap magyarországi fenegyereke Dopeman ismét segít. A Gyermekétkeztetési Alapítvány csendes, gyertyás megemlékezésén vesz részt Dopeman. A Petőfi téri rendezvény a hadviselés reménytelen áldoztaiért, az elesettekért, és azokért, akik most nélkülöznek és a háborús helyzet miatt arra kényszerültek, hogy új életet kell kezdeniük.

Gyakran támogatom ezt az alapítványt is, mert tudom, hogy minden évben minimum 80 ezer gyereknek adnak élelmiszert, és minden adomány jó helyre kerül. Az adakozás a buddhizmusban a legfontosabb érdemszerzés, jó karmát hoz az embernek. A mostani háborús helyzet nagyon aggaszt, szomorú vagyok, hogy gyermekek életüket vesztik vagy árván maradnak. Fontosnak tartom, hogy ilyen ügyben felszólaljak, szuper a kezdeményezés, amelyet anyagilag, vagy akár pár konzerv vásárlásával is lehet segíteni. Igyekszem elmenni a szombati gyertyagyújtásra, remélem, sokan eljönnek – mondta Dopeman .

 

( Balu )