hirdetés

A Metallicat kérték fel az egyik Disney film zenéjének a megírásához, ami egészen különleges lesz majd, hisz a legendás metál  zenekar ilyet még sosem csinált.

 

Dwayne Johnson főszereplésével érkező Dzsungeltúra című Disney-produkciónak sikerült elcsábítania a legendás Metallicát, hogy részt vegyenek a film zenéjének elkészítésében.

Nos az ötlet merész és éppen ezért is jó lesz garantáltan a zene, hisz soha senki nem tett volna rá egy árva garast sem arra, hogy a rockbanda valaha is Disney zenét ír.

A MovieWeb arról ír, hogy a jövő nyáron érkező Dzsungeltúra segítségül hívta az ikonikus bandát, hogy a 8 Oscar-díjra jelölt James Newton Howarddal közösen csinálják meg az alkotás zenéjét – ez pedig biztos, hogy sokak számára meglepő, de kiderült, hogy igazából nem is annyira az.
A Metallica dobosa, Lars Ulrich elárulta, hogy a feleségével együtt nagy Disney-rajongók, a gigastúdió egyik fejese, Sean Bailey pedig egyenesen imádja a zenekart, szóval egy ideje már pezsgett köztük a levegő, csak vártak a megfelelő alkalomra a közös munkához. Ez pedig most jött el, hiszen a Dzsungeltúra rendezőjének, Jaume Collet-Serrának is nagyon közel áll a szívéhez a banda muzsikája, így végre összejött a dolog.

Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra című közös filmje igazából arról szól, amit a cím is sugall: hőseink egy hajótúrára mennek a dzsungelbe, miközben vérszomjas állatok, és egyéb ádáz dolgok veszélyeztetik az életüket – de persze nem komolyan, hiszen a Disneyről van szó.

 

( Ajtai )