hirdetés

Leonardo DiCaprio halálközeli élményeiről mesélt a Vanity Fairnek. A színész háromszor is közel járt ahhoz, hogy otthagyja a fogát. A hollywoodi sztárnak úgy tűnik, kilenc élete van.

diCaprio

Többször került halálközeli élményhez az ismert és közkedvelt színész, Leonardo DiCaprio. A sztár úgy nyilatkozott, ha macska lenne kilenc élettel, néhányat már tuti elhasznált – nyilatkozta Leonardi DiCaprio.

DiCaprio Dél-Afrika partjainál merült cápaketreccel a tengerbe néhány évvel ezelőtt. Egy nagy fehér cápa karnyújtásnyira DiCaprio fejétől harapdálta a csalinak használt tonhaldarabkákat. Egyszer pedig Oroszországba indult Leo, de a Delta Airlines gépének egyik hajtóműve kigyulladt, majd fel is robbant a felszállás után. A színész az ablakból pont rálátott a tűzgolyóvá vált turbinára, és halálfélelme csak akkor csillapodott, amikor sikeresen kényszerleszálltak. Egy tandemugrás során DiCaprio tapasztalt ugrótársa levágta az ernyőt, mert az összegubancolódott és nem nyílt ki. Leónak fogalma sem volt róla, hogy van még egy póternyő, de ez korántsem jelentette a sztori végét, mert az is rosszul nyílt ki. Végül a társának sikerült kibogoznia, így szerencsésen földet tudtak érni.