hirdetés

Demi Moore korábban már felajánlotta az újdonsült szülőknek, hogy szívesen segít a kisbaba körül, akik pedig meglepő módon elhívták Wyatt Isabelle keresztelőjére.

mila-ashton-demi

Az 51 éves színésznő úgy tűnik, hogy megbocsájtott volt férjének, Ashton Kutchernek, akitől korábban annak hűtlensége miatt vált el. Demi nagyon nehezen tette túl magát a szakításon, de most minden jel arra utal, hogy sikerült neki, hiszen felajánlotta segítségét volt férjének és jelenlegi szerelmének, akik meghívták kislányuk keresztelőjére, pontosabban a Tabbalah ceremóniára. Demi két lányával, Rumerrel és Tallulah-val jelent meg az ünnepségen, ahova ajándéknak egy kasmírtakarót és egy gravírozott képkeretet vitt.

A színésznő már korábban állította, hogy békét kötött Ashtonnal, de eddig nem igazán akartak neki hinni az emberek, de ezek után ehhez nem fér semmi kétség. A ceremónia egyik résztvevője a „The Sun”-nak tálalt ki: „Demi és a lányai gratuláltak a párnak, eközben megnézhették és megfoghatták a kisbabát. Annyira jó volt látni, hogy nincs problémája Ashton új életével és menyasszonyával, Mila Kunisszal.” Valóban úgy tűnik, hogy elfelejtette a sérelmeit.

ashton-babies

A színész már korábban is szeretett volna saját gyerekeket, így nagyon élvezte, amikor korábban Demi gyermekeit nevelgethette. Egy közeli ismerősük a „US Weekly”-nek nyilatkozott: „Annyira jól törődik a babával, segít az etetésnél és imádja fogni.” Annak érdekében, hogy még több időt tölthessen kislányával, sokkal kevesebbet szeretne dolgozni.