hirdetés

Újabb lendületet vett Johnny Depp válása. Nem tudni, hogy valójában a hollywoodi sztár, a színész exe, Amber Heard a pénzért küzd ennyire vagy az igazságért. Remélhetőleg a bíró átlátja majd a helyzetet.

amber bíróságon

Megfenyegette Johnny Deppet válófélben lévő felesége, Amber Heard. A színésznő, aki azt állítja, Depp rendszeresen bántalmazta őt, és ezért akar válni, szombaton tesz részletes tanúvallomást Los Angelesben. Heard Londonból készül L.A.-be, és kijelentette, úgy kipakol, hogy Johnny nagyot fog nézni. Deppnek lesz pár napja felkészülni a visszavágásra, ő ugyanis egy héttel később tesz tanúvallomást.

Nehéz tisztán látni az ügyben, mert Heard képeket is közölt a sérüléseiről, és szép, kerek története van megromlott kapcsolatukról. Ugyanakkor Depp barátai és tisztelői azt állítják, teljes képtelenség, hogy verte volna a feleségét. Szerintük a színésznő egyszerűen elunta a kapcsolatot, és most búcsúzóul szeretne egy darabot kihasítani a sztár tetemes vagyonából.

A botrány nem ártott Johnny Depp ázsiójának, továbbra is tele a naptára. Legközelebb egy animációs film, a Sherlock Gnomes egyik főszereplőjének kölcsönzi a hangját. Utána pedig a Universal stúdió feltámasztott szörnyfilmsorozatának, A múmiának egyik epizódjában szerepel: ő lesz a láthatatlan ember.