hirdetés

Johnny Deep állítólag verte a nejét folyamatosan. Az agresszív hollywoodi sztár felesége így beadta a válókeresetet és egyben távoltartást kért. Állítólag a népszerű színész a kapcsolatuk teljes ideje alatt erőszakos volt vele, amelynek oka lehetett a súlyos alkoholi-és drogfüggősége. A súlyos vádakkal vádolt Deep rövid közleményben tudatta, valótlan pletykákra nem kíván reagálni.  

amber bíróságon

15 hónap házasság után válni készül Johnny Depptől felesége, Amber Heard. A hollywoodi sztár neje kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott korábban, és havi 50 ezer dolláros asszonytartást kért, de azóta súlyosabb vádak kerültek a felszínre. A bíróságra benyújtott dokumentumok szerint Depp erőszakosan megtámadta feleségét az otthonukban – ezt Heard a zúzódással teli arcáról, valamint törött üvegekről készített fotókkal bizonyította – írja a Guardian. A nő ezért távoltartási végzést is kért férjével szemben, amelyet egy Los Angeles-i bíró már jóvá is hagyott.

Állítása szerint egyik este Depp felhúzta magát valamin, ami nem is volt igaz, majd hozzávágta mobiltelefonját, ami durván Heard arcába és szeme környékébe csapódott.

Megállás nélkül ordibált velem, húzta a hajam, csapdosott és durván szorította az arcomat – szól a végzésben.

Amikor Heard egyik barátnője belépett a lakásba, a beszámoló szerint Depp elkezdett egy borosüveggel (amelyből korábban ivott) hadonászni, úgy, ahogy egy baseballütővel szokás, és a környékén mindent szétvert vele.

Kapcsolatunk teljes ideje alatt Johnny verbálisan és fizikailag is bántalmazó volt velem szemben. Óriási érzelmi, verbális és fizikai erőszaknak voltam kitéve, amely során dühös, ellenséges, megalázó és fenyegető sértegetésekkel illetett Johnny, hogy ha megkérdőjeleztem a tekintélyét vagy ellenkeztem vele – írja Heard.

A benyújtott dokumentum több korábbi erőszakos esetet is említ az elmúlt fél évből, köztük egy áprilisi, Heard születésnapját történtet, amely során Depp egy nagy pezsgősüveget vágott a falhoz, feleségéhez pedig egy borospoharat, majd hajánál fogva hajította a földhöz feleségét.

Johnny nagyon hirtelen haragú. Gyakran paranoiás, az ingerültsége pedig különösen félelmetes számomra, mivel többször bizonyult már fizikailag veszélyesnek és/vagy az életemet fenyegetőnek. Johnny kapcsolata a valósággal ingadozik, attól függően, hogy milyen kapcsolata van az alkohollal és a drogokkal. Ahogy paranoiája, kényszerképzetei és agressziója nőtt a kapcsolatunk során, úgy nőtt a tudomásom is a folytonos szerhasználatáról. Emiatt rendkívüli módon félek Johnnytól, és féltem a biztonságom – írta a színésznő.

Depp képviselői egy rövid közleményt adtak ki az esetet követően. A házasság rövidsége, és édesanyja közelmúltbeli és tragikus elvesztése miatt Johnny nem kíván reagálni egy pikáns valótlan történetre, pletykára, téves információra és hazugságra sem, ami a magánéletét illeti.