hirdetés

Úgy tűnik, az idei év a legnagyobb hollywoodi válások éve, hiszen pár hónap alatt kiderült, hogy Johnny Depp elválik a feleségétől, Amber Heardtól, nemrég pedig robbant a hír, hogy Angelina Jolie is kidobta Brad Pittet. Bennfentesek szerint azonban ebben a nehéz időszakban Jolie és Depp közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.
dep-angelinaKi hitte volna, hogy alig pár hónapon belül a világ talán két legismertebb szerelmespárja is a szakítás mellett dönt? Nos, úgy tűnik, igazak voltak azok a pletykák, amelyek szerint Depp és Amber Heard, valamint Jolie és Pitt házassága is csak a nyilvánosság előtt látszott tökéletesnek, a színfalak mögött azonban már régóta komoly gondokkal küszködtek.

Ezek után az sem meglepő, hogy Angelina már hónapokkal ezelőtt Depphez fordult segítségért a válással kapcsolatosan, és folyamatosan tőle kért tanácsot, a férfi pedig természetesen örömmel segített neki.

Az elmúlt öt-hat hétben nem volt olyan nap, hogy legalább telefonon ne beszéltek volna egymással. Régóta nagyon jó barátok, sőt, Angie annak idején elismerte, számára éveken át Johnny volt a tökéletes férfi – idéz egy bennfenntestől a dailymail.co.uk.

Egy ilyen helyzetben természetes, hogy szükségük van egymás támogatására, de könnyen lehet, hogy ebből hamarosan több lesz puszta baráti szeretetnél.