hirdetés

Dárdaiból jó üzletet csináltak a németek. A magyar futball válogatott szövetségi kapitányáért meccsenként 15 millió forintot kell fizetni a Hertha Berlinnek. A különös edzőlízingelés  több mint 300 ezer eurójába azaz majd 10 millió forintjába kerül az MLSZ-nek.

 dárdai

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tavaly decemberben jelentette be, hogy az Eb-selejtezők végéig Dárdai Pál irányítja majd a magyar válogatottat. Dárdai, aki a berlini Herthánál dolgozik utánpótlásedzőként, megtartotta ottani állását is, klubját pedig kompenzálja a szövetség. A megállapodás értelmében, amelyet a BZ-Berlin.de hírportál szellőztetett meg az MLSZ Eb-selejtezőnként 50 ezer eurót azaz több int 15 millió forintot fizet a Herthának, ez a hat selejtezővel számolva 300 ezer eurónak, mintegy 100 millió forintnak felel meg. Hogy mennyiért jöhet haza barátságos meccsekre, nem tesz említést a cikk.

Az pedig, hogy sok-e ez az összeg, vagy bőven megéri, a szurkolók szemében csak akkor dől el, ha lefújták a Magyarország-Románia mérkőzést – ha sikerülne megverni keleti szomszédunkat, biztosan senki sem sajnálná a százmillió forintos edzőlízingelést.

(Fotó: Rangado.hu )