hirdetés

Damunak bejött a sitt
2014-03-23 18:57

Az ismert színésznek bejött a börtön élet. Rendezget, olvasgat és szerkeszt. Nos csak a börtön újságban ténykedhet és a könyvtárban de már ez is közelebb áll eredeti szakmájához, mint a börtön konyha.

Igaz majd 10 hónapig a börtön konyhán dolgozott a börtönbüntetését töltő ex sztár színész Damu Roland, most rámosolygott a szerencse. Lehetőséget kapott, hogy a konyhai főzést, krumplipucolást most szellemi munkára változtassa a barátnője megerőszakolásáért több mint 4 évre ítélt Damu. A TV 2 botrányhős színésze továbbra is ártatlannak tartja magát, de hát a bíróság csak megalapozottnak tartotta a vádat és elítélte, de tudjuk be azt annak, hogy az imázs megőrzése miatt mondotta ezt a börtön könyvtárossá előlépett Damu.

Elég volt a konyha ez a mostani közelebb áll a művészethez nem titkolom. Van itt mit tenni. A tanulásra vetemedő elítélteknek itt berendeztem az iskolai könyveket, jó mi ? Vannak videofilmek, amiket vetíteni szoktunk illetve szerkesztem a börtön újságot, ahol viccek, információk, horoszkóp, vallási egyházi hírek vannak. Meg sok egyéb más, amit tudniuk kell a börtönben élőknek.-mondta Damu Roland.