hirdetés

Damu besokallt
2019-10-01 21:18

A börtönt is megjárt egykori sorozatsztár állítólag öngyilkos akart lenni. A TV2 Jóban Rosszban című sorozatának egykori szereplőjének Damu Rolandnak életét a rendőrök mentették meg.

 

Damu megkísérelt véget vetni az életének, de a rendőrség időben szállt ki a lakására, ahonnan a Péterfy Sándor utcai kórházba szállították. A rendőröket vélhetően a színész egyik barátja értesítette, ő ezek szerint tudhatott arról, mire készül Damu.

Damu Roland a sorozat mellett a Hal a tortán szereplőjeként vonult be a köztudatba, egészen addig, míg volt barátnője, Palácsik (azóta már Vajna) Tímea fel nem jelentette 2010-ben.

A színészt a bíróság 2012-ben ítélte négy és fél év börtönre súlyos testi sértés, erőszakos nemi közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt. Damu 2015 áprilisában hagyta el a tököli börtönt.

A színész pszichiátriai kezelésre szorult a börtön után, talpra állása nagyon nem volt egyszerű, de a Facebookon nemrég közölte, hogy kezd helyrebillenni az élete, önálló irodalmi estjei vannak.

Az öngyilkossági kísérlet tényét egy lakó megerősítette a Ripostnak, de nevet nem tett hozzá. A bulvárlap szerint Damut a sürgősségi betegellátó és toxikológiai osztályra szállították, ahonnan még éjjel, saját felelősségére távozott, legalábbis egy kórházi dolgozó szerint.

Damu a megkeresésekre csak annyit reagált, hogy jól van és készül az önálló estjére.