hirdetés

Annyira nem is lett totálkáros Curtis autója. Meg  is bánta tettét a botrányhős rapper. Bár Curtis bevallása szerint azt sem tudja, hogy ha iszik valaki alkoholt, akkor mennyi ideig nem lehet volán mögé ülni. Nos, mindegy is, hogy a törvény nem tudása senkit sem mentesít.

curtis VV-wéber zsolt

Mint közismert, a rapper Budakalászon, a Pomázi úton villanyoszlopnak csapódott egy régebbi luxus VW-nel. A villanyoszlop kettétört, az autó jobb eleje le lett bombázva, de a totálkártól igencsak messze van a sérülés. No meg kipukkadtak a légzsákok. Curtis karcolás nélkül megúszta a balesetet, ami még szép, hisz a Phateon akkora, mint egy vízi naszád. Ebből még  a frontális ütközés után is vígan kell kiszállni.

Előztem egy autót, és ahogy visszasoroltam a saját sávomba, megdobhatta valami az autót, és akkor már ott volt az oszlop előttem, én meg belecsapódtam. A rendőrök kijöttek helyszínelni, én pedig készséges voltam. Mindenféle gyakorlatot csináltattak velem, ami ilyen esetben szokás; meg kellett fognom az orromat, és vért is vettek, de arról még nem jött meg az eredmény, úgyhogy erről nem tudok mit mondani – mondta Curtis.

A rendőrség általában akkor szokott vérvételt kérni, ha az autós ivott, és ezt a szonda jelzi. Vagy épp akkor, ha valaki megtagadja a szonda megfújását. Nos, hogyha készséges volt Curtis, akkor az bizony elszíneződött.

(Fotó: Wéber Zs.)