hirdetés

Curtis most a monorierdei szórakozni vágyók százait verte át. Lemondta a zenész az utolsó pillanatban a koncertjét. A rapper egy hete a Majkával közös koncertjére nem ment el. Nem tudni mi van a tehetséges zenésszel de valami nagyon nem stimmel. Sokak szerint a korábban ismertté vált drogproblémáival és démonaival küzd a tehetséges művész.

 

Még biztos élénken él mindenkiben a hír, hogy Curtis egy héttel ezelőtt Majkával közös villányi koncertjén nem jelent meg, majd a két zenész bejelentette: külön utakon folytatják tovább karrierjüket. Eleinte az a hír járta, hogy Curtisnek ismét drogproblémái vannak, ám ő később tagadta, hogy visszaesett volna. Az azonban azóta sem derült ki, hogy mi áll Majkával való zenei szakítása mögött, ahogy arra sincs magyarázat, hogy miért nem jelenik meg időnként egy-egy előre hirdetett fellépésen. Ahogy tette például tegnap este is.

Szombat este 21 órától lett Curtis a Monorierdőn megrendezett falunapon adott volna koncertet, és a közelgő fellépésről rapper a hét elején még a közösségi oldalán is beszámolt. Ám a közönség ezúttal hiába várta őt, és a rajongók csak a helyszínen tudták meg, hogy Curtis az utolsó pillanatban lemondta a fellépést. A szórakozni vágyok ki is fütyülték a zenészt, hogy nem ment el.

Azt nem tudni milyen démonokkal küzd Curtis vagy, hogy vannak-e továbbra is drogproblémái de az biztos valami nagyon nem stimmel nála és kár lenne, ha ebből a gödörből nem lábalna ki.

Tény kérdése, hogy a marihuánától vagy a kokaintól nem lehetnének olyan problémái senkinek sem, hogy nem ér oda egy koncertre, vagy elalszik, vagy épp használhatatlan állapotba kerül valaki és ne tudna élő koncertet adni.  Nem titok, hogy a világsztárok tucatjai lépnek így fel. A heroin és a krekk fogyasztása azonban már egészen más tészta.

 

( Cs.T.)