hirdetés

Szulák köszöni szépen, de nem kér Hajdúból. Így érthető módon megköszönte a tulajdonosok eddigi bizalmát és távozott a Lif TV-től. Szulák nem titkolta, hogy nem akar olyan helyen dolgozni, ahol ő a vezető. Tény kérdése Hajdú egyik tévén sem csinált siker műsorokat, nézett műsorokat. A köztévén a Kékfény hülyére verte, a TV2-ről jobb nem beszélni. Az ATV-t pedig hagyjuk.

 

A LifeTV élére kinevezett Hajdú Péter a Story címlapján mondta el, hogy a nézettségi adatok miatt elkaszálják Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait, ami fura és amatőr lépés volt Hajdútól, hisz a Life TV több műsorát sem nézik.

Szulák nem is titkolta a véleményét ezek után.

Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásban, hogy ne fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez – írta Szulák a közösségi oldalán.

Sajnos Hajdú Peti amatőr hibát vétett mi úgy véljük. Ráadásul nehéz lesz jó és eredményes tévét csinálnia olyan emberekkel, akikkel most körülvette magát. Mert ezen emberek egyike sem csinált nézett műsort az utóbbi években, évtizedekben.

Sőt Hajdú Peti műsorai sem értek el az adott csatornákon, ahol felbukkant rekor nézettséget ez is tény.

Bocs Peti de bele fogsz bukni, ha nem gondolkozol és nem emeled meg a telefonodat olyanok felé, akik ehhez értenek.