hirdetés

Az egyik legjobb produkciót nyomta, mégis kiesett. Az élet néha kegyetlen, hisz Csonka Picinek nem most kellett volna kiesnie a  Sztárban Sztárból, hisz parádésat alakított. Lement az újabb forduló, a zsűri pedig csak szórta a tízpontosokat és beszélt összevissza badarságokat Havas tanár úrral az élen, akit legfőképp csak a női szereplők érdekeltek.

csonka

Baby Gabi és Varga Győző került a lista végére, jellemző a zsűri bőkezűségére, hogy 36 ponttal keveredetek oda, azaz csak négyet hullajtottak el a lehetséges negyvenből. Öten is maximális pontszámmal végeztek Liptaiék preferenciája szerint, de a nézőknél Varga és Tóth Gabi állt az élen. Eztán összesítette a két listát a TV2, majd lezárta az első kört, és újabb szavazásra szólította fel nézőit.

Tilla elmondta, hogy rekordszámú szavazat érkezett a műsorba, pontos számot nem említett. Nem is fog, hülye lenne. A műsor végén kiderült, hogy Csonka Pici nélkül megy a show, ő – ahhoz képest, hogy húsz éve előadóművész – korábban többször hamis volt, ezt pedig sok néző már nem bocsátotta meg neki, úgy tűnik, de Andrásnak sosem a popdalok éneklése volt az erőssége. Picit igazságtalan volt ma minden, hisz Csonka Pici ma tökéleteset alakított.

A zsűri pedig picit szánalmas volt. Erőlködtek, de a nagy poénok elmaradtak vagy épp nem ütötték le. Havas tanár urat értjük, ő a női versenyzőkre volt kiélezve. Minél kevesebb ruha volt a fellépőn, ő bizony annál hevesebb volt, de hát pestiesen simán mondhatnánk, hogy éhes disznó makkról álmodik.