hirdetés

Az ismert ex műsorvezetőre rászálltak az amatőr paparazzik. Demcsák Zsuzsát bár bevonták a jogsiját ismét lekapták, ahogy autót vezet és india kedvesével útnak indul. Demcsákot amúgy igen nehéz felismerni, mert még baseballsapkát is felvett az álca kedvéért. Alekosz be is szólt Demcsáknak és csipet akar a celeb kolleginába.

 

Demcsák Zsuzsának nemrég bevonták a jogosítványát, mert a pia és a vezetés nála néha együtt jár. Most lesifotók készültek róla, amint épp beül egy Fiatba indiai kedvesével. Demcsák egy baseballsapkát is visel, biztos ami biztos, hátha nem ismerik fel. Amúgy a szerkesztőségünk tagjai is megosztottak azon, hogy a felvételeken Demcsák Zsuzsa láthatóe-. Azonban az, hogy egy india férfi ül be épp a hölgy mellé, aki bár álcázta magát hasonlít Demcsákra, nos ennyi véletlen egybeesés, hát finoman szólva is azt erőstheti, hogy ez bizony Demcsák Zsuzsa.

A történteket a valóságshow-nyertes Alekosz is kommentálta, aki így reagált a történtekre:

JOGSI NÉLKÜL VEZETETT DEMCSÁK ZSUZSA! Ismét. Szólt ma a Híradó.
Nem akarják már végre megcsipeltetni Demcsák Zsuzsát? Akkor legalább nyomon lehetne követni merre garázdálkodik, iszik, drogozik, majd ül autóba balesetet, vagy éppen halált okozni. Csipet Demcsák Zsuzsába. Máris!-írta Alekosz közösségi oldalán.

Demcsákot egyébként a Bors egyik olvasója buktatta le. A műsorvezető Budán az egyik lakótelepen bevásárlás után beszállt szerelmével, Krishannal az autóba és elindultak úgy, hogy ő vezetett. Demcsák Zsuzsa először tagadta a lapnak a történteket, majd bevallotta, tényleg ő vezetett, de azt nem engedélyezte, hogy nyilvánosságra hozzák a részleteket.