hirdetés

Megkapta a csillagot. Mostantól a Harry Potter sztárjának neve is ott díszeleg a hírességek sétányán Hollywoodban. Daniel Radcliffé lett így a hollywoodi Walk of Fame 2565-ik csillaga.

harry potter-csillag

A csillagátadó ceremónián nemcsak a színész és egy seregnyi rajongó jelent meg, hanem a több Harry Potter-epizódért is felelős rendező, Chris Colombus. Dan is, aki elmondta, hogy igazi megtiszteltetésnek érzi, hogy Hollywood legnagyobbjai között szerepelhet a neve.

Nagy köszönet a csillagért. Hihetetlenül szürreális és zavarba ejtő az egész, még fel sem tudtam dolgozni. Néhány hónappal ezelőtt a barátaimmal sétálgattam itt, és el se hittem, hogy ilyen nevek mellé kerül az enyém. Ha Angliában nősz fel, meghallod Hollywood nevét, és egyből a hegyek jutnak eszedbe a felirattal, és ezek a sztárok. Nagyon hosszú útnak tűnik onnantól, Fulhamből idáig. Rendkívül sokat jelent nekem, hogy Chris Colombus is eljött. A nagy elkötelezettség és rajongás, amivel a filmiparra tekintek, akkor alakult ki bennem, amikor együtt dolgozhattam vele az első két Harry Potter-filmen, ennek most már 15-16 éve – mondta Daniel Radcliff.