hirdetés

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője november 12-én leplezheti le saját csillagát a Hírességek sétányán Hollywoodban.

 

Daniel Radcliffe

 

A ceremónián a Harry Potter-filmsorozat rendezője, Chris Columbus is részt vesz. Radcliffe a 2565. csillagot kapja, neve szintén egy angol híresség , a Golden Globe- és Emmy-díjas rendező, Ridley Scott után kerül a kövezetre. A nyolcadik utas: a Halál, a Gladiátor, a Hannibal mozik alkotója pontosan egy héttel előzi meg Harry Potter megtestesítőjét, ugyanis november 5-én vésik Ridley Scott nevét a Hollywood Boulvard flaszterébe.

Vicces, hogy őket pedig egy valóban fiktív figura csillaga előzi meg: Snoopy. A legkedvesebb rajzfilmkutya már hétfőn megkapja a 2563. helyet a hírességek közt.

A hollywoodi Walk of Fame jelenleg utolsó csillaga, Daniel Radcliffe legutóbb a Victor Frankenstein című drámában játszott filmes szerepet. A varázslótanonc megformálásával világhírűvé vált színész hamarosan J. K. Rowling új darabjában, a Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott gyermek) című kétrészes színpadi műben játssza a felnőtt Harryt. A darab premierje 2016 nyarán lesz Londonban.