hirdetés

A Neoton énekese szerint észre kell venni a segítő kezeket, ha dicsérnek, ha kritika ér. Azonban Csepregi nem titkolja néha bizonytalan és ott van neki van Asztrológusa is. Részlet a Sztárportérból.

 

CsepregiEva1Csepregi Éva: „Tanácsokat mindig kap az ember, és közben valahogy észre kell venni a segítő kezeket. Nyitott szemmel kell járni, és megragadni az alkalmakat, meghallgatni a véleményeket, akár pozitív kritika, akár negatív, mert lehet, hogy éppen ott van a segítő kéz. Próbálom magam egyre jobban rávenni, hogy hallgassak a megérzéseimre.

 

Kézben kell tartani a dolgokat. Tudni kell, hogy mik a célok, mert akárhogyan is közbeszól a sors, az embernek közben tudnia kell, hogy mik a hosszú, és a rövid távú célok. Néha kutakodni kell, ha nem vagyok biztos valamiben, hogy megerősítést kapjak, hogy jó felé tartok-e. Szoktam járni egy asztrológushoz, akivel időről időre megbeszéljük a dolgokat.

 

Nem tudom, hogy mindig számíthatok-e a megérzéseimre. Vannak olyan dolgok, amiket az ember megérez, de gyakran ilyenkor inkább elmegyek az asztrológus Katához, és megbeszéljük a dolgot, hogy most erre érdemes hallgatni, vagy nem.”