hirdetés

Már a családalapításon gondolkodik az RTL Klub Nyerő páros című műsorában is szereplő újpesti legenda, Kabát Péter és kedvese, Róka Adrienn. 
kabatek-veghÁlmukban sem gondolták volna, hogy a televíziós reality vetélkedő ilyen erős hatással lesz az életükre. Kapcsolatukról Adri elárulta, Péter minden kívánságát lesi, nemrég meglepte őt három kiskacsával. Tény, a társasházi lakásban totyogó sárga kacsafiókák nem mindennapi látványt nyújtanak. S mivel az állattartás hasonló gondoskodást igényel, mint a gyereknevelés, felmerül a kérdés, talán már az utóbbira gyakorol a csinos pár?

Nos, Péter szerint elképzelhető, hogy már a családalapítás gondolata vezérelte őket, amikor erre a szokatlan dologra szánták rá magukat. Mivel Hápival, Duckyval és Pelyhessel sokat kell foglalkozni, tényleg felfogható ez egyfajta ráhangolódásnak.-számól be az eseményról a Bors Extra.

A pár magánéletén kívül a Bors Extra Magazin kínál horoszkópot, 16 oldalas rejtvénymellékletet ötvenezer forint nyereménnyel, kriminovellákat. Tippeket ad a novemberi szám a karácsonyi készülődéshez is, például ahhoz, helyes-e, hogy a boltok, plázák máris ünnepi költekezésre késztetnek minket.