hirdetés

James Corden lesz a februári Grammy-díj-átadó házigazdája. A televíziós műsorvezető LL Cool J-t váltja, aki az utóbbi öt évben vezette a zenei díjátadó gálát.
cordenA Tony-díjas Corden gyakran bizonyítja zenei felkészültségét Late Late Show című műsorában. Énekel és táncol is meghívott vendégeivel.

Az amerikai lemezakadémia kedden jelentette be, hogy a februári ceremóniát Corden, a dinamikus showman vezeti majd. A frissen kinevezett házigazda nagy megtiszteltetésnek nevezte a felkérést, és hihetetlenül szerencsésnek mondta magát, amiért a legnagyobb, legtekintélyesebb zenei gála házigazdája lehet.

Corden 2015 márciusa óta vezeti a CBS csatorna Late Late Show-ját, amely tavaly Emmy-díjas lett. Júniusban ő vezette a Tony-díj-átadó ceremóniát, négy alkalommal pedig a BRIT Awards díjátadó házigazdájának is meghívták Angliába – emlékeztetett a The Hollywood Reporter.

Az 59. Grammy-díj-átadót február 12-én élőben közvetíti a CBS a Los Angeles-i Staples Centerből. A Grammy-jelöltek listáját december 6-án hozzák nyilvánosságra.