hirdetés

Jól van a kedden motorbalesetet szenvedő George Clooney, aki épp Szardínián forgatja legújabb sorozatát, a 22-es csapdája című regény adaptációját. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera, amit egy olasz újságnak, a Corriere Della Serának sikerült megszereznie. Clooney egy álló autót bombázott le szemből.

071018-george-clooney-v2-primary-jpg-4Az 57 éves színész elég nagy sebességgel haladt motorjával, amikor egy álló autóba rohant bele szemből. Az autós kanyarodása nem tudni szabályos volt-e, de állt. Clooney elég nagyot esett, át az autón, majd végül a földre zuhant. Sokan a segítségére siettek.

A színészt kórházba szállították, MRI-vizsgálatot végeztek rajta, és megállapították, hogy a csípője, a medencecsontja és a térde sérült meg, de egyik sérülés sem számít igazán komolynak. A kórházból hazaengedték, és otthon fog tovább lábadozni. Arról egyelőre nincs szó, hogy ez mennyiben befolyásolja Clooney Hulura készülő sorozatának a forgatását. Ebben Clooney producerként, rendezőként és színészként is részt vesz, így kiesése valószínűleg módosít a forgatás eredeti tervein.