hirdetés

A sármos színész, George Clooney már tökéletesen tisztában van vele, a szexuális zaklatás nem csak Hollywoodban gyakori jelenség. Az A listás sztár elárulta, imádott felesége, Amal Clooney sem úszta meg a kéretlen közeledést, és Clooney az ő példájával hívná fel a figyelmet arra, egyszer s mindenkorra le kellene számolni a nőket kihasználó szexuális ragadozókkal.

amal clooneyA feleségem nagyon okos, összeszedett, tökéletes emberi jogi ügyvéd, és ő maga mondta nekem, hogy voltak időszakok az életében, a jogásztársadalomban, amikor azt kellett mondania valakinek, hogy kiüti. Szóval ez mindenhol megtörténik – árulta el felesége egyik féltett titkát Clooney, aki elítéli az elmúlt időszakban pellengérre állított producert, Harvey Weinsteint (65), akit már több mint ötven nő vádolt meg szexuális zaklatással.
Clooney szerint közös fellépéssel kell megállítani a Weinstein-féle figurákat.

Ha nem foglalkozunk ezzel, és nem nyomozzuk ki alaposan Harvey ügyeit, akkor ez a jelenség újra és újra vissza fog térni – figyelmeztetett Clooney.
Ennek eredményeként kell majd lennie valami jó dolognak, mégpedig annak, hogy a nők biztonságban merjenek felszólalni, és higgyenek is nekik. Ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy megállítsa a férfia¬kat abban, hogy ilyen gaz-ságokat tegyenek.

Harvey Weinsteint a napokban a szexi színésznő, Kelly Brook és egy korábbi asszisztense is megvádolta zaklatással.
Harvey elájult Ke¬llytől. Folyamatosan felajánlkozott neki szexuálisan, cserébe több munkát ajánlott. Ám Brook mindig elutasí¬tóan viselkedett vele – árulta el a sztár egyik közeli ismerőse, míg a volt asszisztens, Zelda Perkins, akinek hallgatását korábban 45 millió forintnyi dollárért megvásárolta Weinstein, elmesélte, hogy amint kettesben maradtak, állan¬dóan ruhátlanul kellett masszíroznia a producert.

A Mihalik Enikővel (képünkön), Palvin Barbarával és más magyar modellekkel is több alkalommal dolgozó Terry Richardson (52) körül évtizedekig keringtek a pletykák, miszerint a divatfotós zaklatta a modelleket. Több szupermodell is nyilvánosság elé állt, hogy bántalmazta őket, az i-D divatmagazin egykori szerkesztője, Caryn Franklin szerint „nyílt titok” volt a divatvilágban a viselkedése.

Weinstein botránya után azonban a Conde Nast International médiavállalat úgy döntött, nem dolgozik többé a fotóssal, és arra kérte a nagy divatmagazinokat, köztük a Vogue-t, a GQ-t és a Vanity Fairt, mellőzzék a szakembert.