hirdetés

George Clooney imádja a Comói-tó partján fekvő pazar villáját, és eddig mindig úgy nyilatkozott, hogy semmi pénzért nem válna meg tőle. Most viszont mégis van olyan ajánlat, aminek nem tud ellenállni. Valaki ugyanis 100 millió dollárt azaz 25 milliárd forintot ajánlott a 18. századi villáért.

Clooney e Amal a Venezia per nozze, ci sono anche i Vip

Jó üzletet csinálhat az ismert színész. Clooney ugyanis 2001-ben potom 10 millió dollárért a Comói tónál lévő villáját.A hatalmas összeg mellett még az is az eladás mellett szól, hogy a villa nagyon jól megközelíthető, ezért lesifotósok hada tanyázik a környéken, hogy a felbukkanó hírességeket azonnal lencsevégre kaphassa. A helyi önkormányzat már 600 dolláros bírsággal sújtja azokat, akik Clooney-ék közelébe merészkednek, ez azonban nem riasztja el a paparazzókat. A sztár most azt fontolgatja, hogy elfogadja az ajánlatot, és vesz egy másik villát a közelben, de eldugottabb helyen, a Comói-tóhoz ugyanis ragaszkodik, és nem szívesen menne máshova.

Clooney-t egyébként legközelebb a Coen-fivérek filmjében, az ötvenes évek Hollywoodját bemutató Hail Caesarban láthatjuk a vásznon.