hirdetés

Cini megint bajban. A bíróság ítélete szerint az énekesnőnek 1,9 millió forintot kellene visszafizetnie a felperesnek, de a popdívának nincs pénze. Cinit megint csalásban találták bűnösnek s mint ismert az énekes már ült börtönben hosszú éveket hasonló gazdasági ügy miatt.  A popsztár szerint sajnos a bíróságok nem igazán függetlenek s, aki már egyszer volt büntetve, annak jaj. 

 zalatnay

Zalatnay Saroltának nagyobb kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás miatt állt megint bíróság elé. Az énekesnőt bűnösnek mondta ki a Budaörsi Járásbíróság, ezért 1,9 millió forintot vissza kell fizetnie annak a nőnek, akitől öt évvel ezelőtt kölcsönkérte az összeget, ám vissza már nem adta. Továbbá a bűnügyi költségeket is meg kell térítenie.

Nem ezt az ítéletet vártuk, felmentésért fellebbezünk. Bebizonyosodott, hogy akivel egyszer történik ilyesmi, azzal szemben már komoly előítélet van a bíróságon is. A pénzt visszafizetni nem lenne miből, ha jogerősen is helybenhagyják a most született ítéletet  – mondta Zalatnay a tárgyalás után, és hozzátette: a felperes ezzel az üggyel csinált reklámot az ismeretlen és rosszhírű állatmentő alapítványnak.

A pénzére váró Abonyi Mónika egyébként nem kérte a bírósági törvény szerint járó kamatokat, csupán azt a kölcsönt, amit öt évvel ezelőtt adott az énekesnőnek.

( Fotó: borsonline.hu )